Informacje znad rzek Ekologia Zagrożenia
12 lata 10 miesiąc temu#5557
Jonatan Mikołajczyk
Artur Furdyna napisał:
To czemu dajesz znać dopiero dzisiaj?
Takie zdarzenia kwalifikują się do zgłoszneia na policję i do innych służb...... ale trzeba to zgłosić w odpowiednim czasie, a nie po tygodniu......
Napisałem od razu po tym jak to zobaczyłem.
Patrząc na te zdjęcia i myśląc ile lat pracy przemineło na marne ręce opadają.
Ludzki debilizm jak widzę jest nieograniczony i najgorsze jest to, że się pogłębia. Jak widać pięniądz rządzi ludzimi- dla paru złotych takie rzeczy.
Kiedyś ktoś mądrą rzecz powiedział - " Człowiek panuje nad człowiekiem ku jego szkodzie"
...
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
12 lata 10 miesiąc temu#5558
Dosłownie załamka! Dowiedziałem się dziś przypadkiem o kolejnej klęsce z naszego regionu, ręce dosłownie opadają Tyle zarybień, działań i wszystko na marne, szok!Wiem jaka kurwica serca towarzyszy teraz koledze Krzysztofowi
Jak patrze na to wszystku co sie dzieje w naszym wolnym kraju to aż nie chce sie do niego wracać!
12 lata 10 miesiąc temu#5561
W dniu dzisiejszym o 21,45 w tvp 3 będzie pokazane zatrucie Krapieli.
Być może winny zaistnialej sytuacji jak to obejrzy zastanowi sie nastepnym razem i nie dopuści do powtórki.
„Nie ma granic tego, co można osiągnąć, jeśli się nie dba komu zostanie przypisana zasługa”
12 lata 10 miesiąc temu#5562
Tomek
Podziwiam Twoją wiarę w ludzi, Krzysiek. Obawiam się jednak, że jeśli rzeczywiście ktoś celowo wpuścił te ścieki do rzeki, to nie ma co liczyć na jego zdolność do refleksji po audycji telewizyjnej. Strasznie mnie ta sprawa zdołowała, niemal tak samo jak inne wydarzenie z ostatnich dni (i nie mam tu na myśli porażki w Euro 2012). I w małej i dużej Ojczyźnie źle się dzieje, stąd pewnie moja gorycz... Tym bardziej podziwiam Was, że macie jeszcze energię, żeby w to angażować media. Jakaś wiara w ludzi się jeszcze tli. Dziękuję.