Artur Furdyna napisał:
Jak dobrze wiesz Mirku, zarząd ma tyle roboty, że na ryby czasu nie ma...
A z tematem norek dzwoniono najpierw do Ciebie przecież i co?
Pisać z wytycznymi, co robić nie jest trudno. Trudniej jest to zrobić drogi kolego.
Były to propozycje a nie wytyczne zawsze się bulwersujesz jak tylko coś zaproponuję pisząc ZARZĄD. Trzeba Kolego Arturze nauczyć się organizacji pracy i z pewnym wyprzedzeniem napisać co gdzie i kiedy zamierzamy zrobić aby każdy z nas mógł poukładać swoje sprawy i zabezpieczyć czas na takie działania. Jak sam napisałeś OSP Sowno od kilku tygodni przygotowuje się do akcji sprzątania Iny a ty informujesz nas o tych działania 3 dni przed ich realizacją. Nie każdy pracuje tak jak ty i ma tak poukładane sprawy jak ty. Ja pomimo szczerych chęci nie mogę uczestniczyć w tych konkretnych działania bo 1 maja pracuję niestety.
Informację o składowaniu odpadów z fermy norek otrzymał Zbyszek z zapytaniem do mnie czy teren działania SM Goleniów obejmuje to miejsce. Niestety nie mogę poza terenem Gminy Goleniów podejmować interwencji w czasie służby.
P.S." Miko" - Mikołaju na jakim odcinku Iny w Modrzewiu widziałeś pływający kibel Toy Toy - właściciel tego wychodka bezowocnie prowadził jego poszukiwania w dniu kiedy grupa wyrostków zwodowała kabinę w Inie. Na szczęście nielactwo zostało ujęte i odpowie za zniszczenie mienia przed sądem.