Towarzystwo Przyjaciół Rzek
Iny i Gowienicy

Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie
Informacje znad rzek, ale nie o połowach

TEMAT: Ochrona tarła łososiowatych

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2943

• Krzysztof Kłos
  • Krzysztof Kłos Avatar
Moimi oczami ina będzie obserwowana co dziennie po pracy od mostu szczecińska do mostu kolejowego, co dzien spaceruje tak z psem, także gdy tylko coś zobacze dam od razu znać.
Jeżeli ktoś wybiera sie na popoludniowe "spacery" proszę o telefon zawszę można wybrać sie razem.
Jestem również do dyspozycji, grafik w szkole zaczyna sie od 9.10 - 10.10 i co 2 tygodnie mam zjazdy.Pozostałe weekendy wolne. Data 30.10 - 31.10 żenie się:) wiec ten weekend mi odpada.

Mariusz jeżeli chodzi o słowa "kto jest chętny ale nie ma czasu niech sie nie deklaruje" - Nie każdy ma czas w danym dniu i danej godzinie, ale moża zrobić wtedy zamiankę, można się dogadać, po to mamy telefony - czemu od razu skreślać chętnych którzy nie zawsze mogą? <- nie odbierz tego jako krytyki :) to tylko mały pomysł.

Zostawiam swojego maila: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

pozdrawiam
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2944

• Artur Furdyna
  • Artur Furdyna Avatar
  • Prezes TPRIiG
  • Thank you received: 179
  • Oklaski: 109
Koledzy!
"Pax między Chrześcijany"
Mariusz, jako koordynator akcji ochrony na naszym odcinku się sprawdził bez dyskusji....wspomagajmy Go, a nie jakieś przytyki....Tylko współpraca daje nam przewagę....
Ewentualne dyskusje proszę przesunąć na priva....
Ryby już skaczą na progach, nie czas na spory....

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2949

• Jacek Kopacz
  • Jacek Kopacz Avatar
Witam Wszystkich kiedy zaczynamy jakieś patrole ?? dopiero jak rybki się pokażą czy jak ??

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2950

• Mirosław Kowalczuk
  • Mirosław Kowalczuk Avatar
Cierpliwości Jacku niebawem się spotkamy Mariusz zorganizuje spotkanie w tej sprawie.
Dziś patrolowałem kawał rzeki od mostu Bącznik do mostu komorowskiego i inoujście. Kilku spławikowców w dole rzeki. na odcinku górskim cisza.

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2951

• Adam Ratajczyk
  • Adam Ratajczyk Avatar
Witam.
Też byłem dzisiaj się przejechać nad Iną w okolicach inoujścia i betonowego mostu nie zaobserwowałem żadnych siat itp.co nie znaczy że nie kłusują bo obiło mi się o uszy że szrpakowcy się pokazali:angry:(ale to niesprawdzona informacja) spodkałem kilku spławikowców i gruntowców z marnymi efektami za to przy każdej miejscówce bród niesamowity pełno puszek od piwa opakowań po zanętach i robakach:angry: masakra:S.
Czekam na info o spotkaniu.

Pozdrawiam Adam

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2952

• Krzysztof Kłos
  • Krzysztof Kłos Avatar
Koledzy od poniedziałku co dziennie jestem nad wodą z psiakiem i również nie zauważyłem kogoś łowiącego od mostu szczecińska do mostu kolejowego. Co również mnie cieszy. Widziałem za to piekny wyskok ryby z wody.

pozdrawiam

Nasi Sponsorzy

Copyright © Towarzystwo Przyjaciół Rzek Iny i Gowienicy 2025
Wdrożenie strony: Jacek Nadolny w oparciu o CMS Joomla

Strona zbudowana w oparciu o szablon
TFJ Green - Joomla 3 Templates