Towarzystwo Przyjaciół Rzek
Iny i Gowienicy

Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie
Informacje znad rzek, ale nie o połowach

TEMAT: Ochrona tarła łososiowatych

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2919

• Mariusz Pich
  • Mariusz Pich Avatar
  • Gold Boarder
  • Mariusz Pich (Tinca tinca)
  • Oklaski: 12
UUUUUf!!!

Skończyło się, sezon połowów mamy już za sobą.
Ale mam doniesienia o tym że nie wszyscy wędkarze zrezygnowali z połowów troci na naszych rzekach. Proszę wszystkich którzy są świadkami takiego zdarzenia o natychmiastową reakcję.
Przypominam że od 1.10 obowiązuje bezwzględny zakaz połowu ryb na odcinku rzeki Iny od mostu na ulicy Andersa(przy amfiteatrze) w górę jej biegu do następnego odcinka nizinnego, który znajduje się dopiero w Stargardzie.
Od mostu na ulicy Andersa w dół do mostu betonowego(komarowskiego) obowiązuje zakaz spiningowania.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2921

• Jacek Kopacz
  • Jacek Kopacz Avatar
Witam Mariuszu dziś do mnie tez kolega zadzwonił ze kilka osób chodziło za trocią w pobliżu elektrowni. Byłem się przejechać rowerkiem w tamte rejony aż do oczyszczalni ale na szczęście nikogo nie zastałem P.S. podaj num tel jak możesz mój mail. Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2922

• Piotr Jurkiewicz
  • Piotr Jurkiewicz Avatar
  • Senior Boarder
  • Thank you received: 21
  • Oklaski: 4
na pewno pisze sie na pilnowanie naszych ryb!!!pracuje w norwegi w rotacji 12 na 9 tzn. 12 dni pracuje a 9 jestem na wolnym. i w te dni moge !!! bede w kontakcie z arturem. f. jutro wylatuje do pracy i wracam 15 tego. smialo mozna mnie wciagnac w grafik, nie zawiode !!

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2923

• Piotr Jurkiewicz
  • Piotr Jurkiewicz Avatar
  • Senior Boarder
  • Thank you received: 21
  • Oklaski: 4
zapomnialem. kontakt ze mna: tel 606608345 email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. posiadam auto i moge pojechac wszedzie, gorne odcinki iny sa wogole nie pilnowane np. okolice recza (znam je doskonale, pochodze z recza)jest tam kilka miejsc gdzie klosole maja swietny dostep do ryb i to bezkarnie!!!! w okresie tarla jak i zarowno w najwiekszy ciag jesienny!! tam na pewno kilka razy bede !!! pozdrawiam wszystkich , tych ktozy nie tylka chca lowic !!!

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2924

:) :) :) Bardzo cieszy mnie Piotrze Twoja deklaracja, bo górne dorzecze Iny jest zdecydowanie bardziej rozległe niż dolne, a co za tym idzie - więcej ludzi nam trzeba.

O:OCHRONA TARŁA 2010 14 lata 6 miesiąc temu #2925

• Jacek Kopacz
  • Jacek Kopacz Avatar
Mirku aktualnie jest tak na ujściu fotka zrobiona 3.10.2010 i gdzie te przepisy.. w linii prostej to nie ma nawet 300 m a co dopiero te 500 w osi ..... powinien być całkowity zakaz stawiania sieci przy ujściach co najmniej 700 m lub nawet lepiej .....;/ w ogóle to powinni zlikwidować rybactwo śródlądowe ...
Ostatnio zmieniany: 14 lata 6 miesiąc temu przez Jacek Kopacz.

Nasi Sponsorzy

Copyright © Towarzystwo Przyjaciół Rzek Iny i Gowienicy 2025
Wdrożenie strony: Jacek Nadolny w oparciu o CMS Joomla

Strona zbudowana w oparciu o szablon
TFJ Green - Joomla 3 Templates