Towarzystwo Przyjaciół Rzek
Iny i Gowienicy

Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie
Sprawy naszego towarzystwa

TEMAT: KONKURS RYBY NASZYCH RZEK

KONKURS RYBY NASZYCH RZEK 14 lata 2 miesiąc temu #3497

• Mirosław Kowalczuk
  • Mirosław Kowalczuk Avatar
Michał Juszczak napisał:
O ile wiem to jeżeli kogoś nie było to nagroda przepada i bierze ją ktoś ze zwycięzców, na Troć Iny będzie licytacja niech ta "moja" nagroda będzie przekazana na licytacje

Michale twoja nagroda nie przepada i zostanie tobie wręczona na zawodach. Otrzymałeś kołowrotek i dodatkowo zestaw przynęt spinningowych. Licytacji nie prowadzimy.

Na zakończenie tematu dodam z uwagi na wcześniejsze wystąpienia kolegi Marcina i Mikołaja - konkurs powstał z mojej inicjatywy po to aby nasze małe środowisko bardziej zbliżyć do siebie i zintegrować tak jak i nasze wewnętrzne zawody. Okazuje się jednak, że sprawy które z założenia powinny nas łączyć dzielą. Potraktujcie to jako zabawę a nie rywalizację sportową gdzie główną wygraną jest worek pieniędzy. Pisanie słów "Niewiem czy przyzna mi ktoś rację ale nie interesuje mnie to już" czy "Jaki z tego wniosek - choćbym w tym sezonie złowił metrowego łososia, nikt się o nim nie dowie" odsłania wasze prawdziwe oblicza. Ludzi zamkniętych w sobie i nieufnych. Myślę, że zdecydowana większość kolegów z TPRIiG jednak potrafi się bawić i z chęcią przystąpi do udziału w III edycji naszego wewnętrznego konkursu "Ryby Naszych Rzek 2011" do czego ciebie Mikołaju i Marcinie gorąco zachęcam. Niebawem nowe zasady konkursu zostaną zamieszczone na naszej stronie.
Temat ostatecznie zamykam.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

KONKURS RYBY NASZYCH RZEK 14 lata 2 miesiąc temu #3509

• Mirosław Kowalczuk
Informuję Kolegów, że otwieramy z dniem dzisiejszym III edycję naszego konkursu "RYBY NASZYCH RZEK 2011".
Regulamin konkursu znajdziecie w zakładce KONKURS na stronie glównej.
Miłej zabawy.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Mirosław Kowalczuk.

KONKURS RYBY NASZYCH RZEK 13 lata 7 miesiąc temu #4212

• Mirosław Kowalczuk
Przypominam wszystkim członkom TPRIiG o trwającym do 30.09.2011r konkursie i obowiązujących zasadach zgłaszania Waszych zdobyczy.
Życzę wszystkim połamania wędki na tej upragnionej, wymarzonej:)

KONKURS RYBY NASZYCH RZEK 13 lata 5 miesiąc temu #4356

• Mirosław Kowalczuk
Uruchomiona została "maszyna":) do głosowania.
Możecie oddawać swoje glosy na najpiękniejsze zdjęcie a zarazem rybę sezonu 2011. Aby oddać głos należy wejśc w zakładkę -Wedkarstwo i dalej "Głosowanie" zaznaczamy zdjęcie w lewym górnym rogu po czym na dole strony wciskamy napis "Glosuj". Tylko jeden głos można oddać z jednego nr IP.
Dalsze opcje w tym temacie umożliwiają nam podgląd do głosowania.

Głosowanie potrwa do końca listopada 2011r.

Miłej zabawy:)

KONKURS RYBY NASZYCH RZEK 13 lata 3 miesiąc temu #4556

• Mirosław Kowalczuk
Dobiegła końca III edycja naszego konkursu fotograficznego "Ryby Naszych Rzek 2011"
Dla przypomnienia poniżej zamieszczam ranking z głosowania z którego wnioskować można, że każdy z kolegów biorących udział w konkursie miał swoich zwolenników. Teraz czekamy na głosy komisji. która niebawem wyłoni faworytów konkursu.

Uploaded with ImageShack.us

KONKURS RYBY NASZYCH RZEK 13 lata 3 miesiąc temu #4677

• Artur Furdyna
  • Artur Furdyna Avatar
  • Prezes TPRIiG
  • Thank you received: 179
  • Oklaski: 109
Witam i przepraszam, że komisja tak się grzebie. Wyniki konkursu 2011 ogłosimy zaraz po zawodach. Wcześniej nie udało się nam zebrać, aloe co się odwlecze.....\
Mimo potknięć w 2011 roku zapraszam wszystkich do kontynuacji naszej zabawy w sezonie 2012.....

Nasi Sponsorzy

Copyright © Towarzystwo Przyjaciół Rzek Iny i Gowienicy 2025
Wdrożenie strony: Jacek Nadolny w oparciu o CMS Joomla

Strona zbudowana w oparciu o szablon
TFJ Green - Joomla 3 Templates